over mij

 
 
 
 
Ik ben Ellen van Dun-van der Laar, (geb. 1960), getrouwd en moeder van twee volwassen zoons. Ik hou veel van rust, stilte, natuur en innerlijke verbinding met alles wat leeft. 

 
Ik heb altijd een zeer brede interesse gehad in spiritualiteit, natuurbeleving en innerlijke ontwikkeling. Van daaruit heb ik in de loop der jaren vele verschillende cursussen en workshops gevolgd, en een opleiding biodynamische (massage)  therapie. In de laatste jaren ben ik mijn weg vooral vervolgd met 'Een Cursus in Wonderen'. 
 
 
Altijd voelde ik het verlangen om vanuit dit alles iets naar buiten te brengen, maar ik kon (en wilde) liefst zoveel mogelijk de loop volgen van hoe dat vanzelf vanuit mij wilde ontstaan. 
Mede daarom merkte ik na mijn opleiding dat het niet mijn weg was om echt als therapeute verder te gaan, en ook zocht ik innerlijk nog iets anders. Dat vond ik vervolgens bij 'Een Cursus in Wonderen'. (2015-heden).

 
Maar het verlangen bleef wel om iets te doen met al mijn interesses en ervaringen. Daarbij voel ik me eerder een 'metgezel', een medereiziger op het Pad, dan degene die 'het weet'. Waarheid krijgt pas betekenis voor ons, als we het zelf van binnenuit langs onze eigen wegen weten te vinden. 

 
In al die diversiteit leek het soms om grote tegenstellingen te gaan, en misschien is het wel mijn rode draad dat ik daarin altijd naar de diepere eenheid van alles heb gezocht. 
 
 
In wat ik nu vorm geef probeer ik zo dicht mogelijk bij mijzelf te blijven, en mijn intuïtie te volgen. En als dat voor een stukje bij kan dragen aan het vinden van jouw weg en waarheid, dan ben ik daar heel blij mee. 
 
 
In allerlei symbolen kunnen wij een zeggingskracht vinden die tot ons spreekt, en de natuur is daar één van. 
Inspiratie komt tot ons in een vorm en taal die wij op dat moment kunnen verstaan.